Energie Verbruik

Afhankelijk van de branche is 10 tot 45% van ons energieverbruik onnodig. In een kantooromgeving wordt bijvoorbeeld 46% van de energie buiten kantooruren verbruikt en is verspilling! Een dergelijk hoog “verspillingspercentage” is niet vreemd als u zich realiseert dat inzicht in energieverbruik voor de meesten begint en eindigt met het betalen van de energiefactuur.

Inzichtelijk maken van energieverspilling leidt tot energiebesparing en vervolgens tot kostenbesparing.
Meer weten over kostenbesparing door energiebesparing?
Lees dan verder bij Energie ScanDe huidige trend naar duurzaamheid, ons veranderende klimaat en de alsmaar stijgende energiekosten dwingen ons anders tegen energieverbruik aan te kijken. Moderne elektrische toepassingen in onze hedendaagse bedrijfsprocessen tasten de kwaliteit van onze elektrische energie zodanig aan, dat storingen en dips kunnen optreden. Voor het opsporen van deze netvervuilende processen biedt Eratech Energie “Power Quality” aan.
Meer weten over netvervuiling? Lees dan verder bij Power Quality.Er is een groeiende behoefte aan structureel inzicht in energieverbruik . Een inzicht dat leidt tot een zodanige kwaliteit van management-info, dat niemand binnen uw bedrijf “energie” kan en zal negeren. Energieverspilling vermindert en uw bedrijf gaat structureel kosten besparen.
Meer weten over kosten besparen en structureel energiebeheer? Lees dan verder bij Energie Management

.

De "drive" tot energie besparen kan uit "uw zelf" komen, maar kan opgelegd word door onze overheid vanuit de wet milieubeheer. Meet weten over de wettelijke verplichting?
Lees dan verder bij EBP/EEP

.

Interesse om uw energiekosten via energiebeheer, energiebesparing en energiemetingen te beheersen en zo kosten te besparen?
Bel ons en overtuig u zelf van onze deskundige, onafhankelijke en transparante maatwerkaanpak.
Of laat uw contactgegevens achter, dan contacteren wij u.